TravelMax - Utaztatásban a maximum!

 • Több mint 80-90 tour-operátor utazási ajánlata az Ön weboldalán
 • Folyamatosan frissülő last-minute és egyéb útkínálat, ahol a frissítés a mi gondunk
 • Utasai szinte a teljes hazai útkínálatból válogathatnak
 • Mindezt az Ön arculatához illeszkedő webdesignnal
 • Felkészült Helpdesk csapattal munka közben

Mi az a TravelMax?

A TravelMax célzottan az utazási irodáknak kialakított weblap rendszer, amely számos szolgáltatást kínál az utazási irodáknak. Mindezt elérhető árakon.


Automatikusan frissülő út adatbázis

A TravelMax az egyik legnagyobb utazási ajánlatokat tartalmazó adatbázis. Több, mint 85 tour-operátor út- és last-minute kínálatát dolgozza fel. Az adatbázis a lehető legfrissebb, munkatársaink folyamatosan frissítik a kínálatot. Az utazási irodáknak ezt az adatbázist tesszük elérhetővé, saját weboldalukon keresztül. A webre látogató utasok és a referensek rendelkezésére így mindig aktuális információk állnak. Nincs szükség többé a last-minute faxok, körlevelek észben tartására sem, mivel a TravelMax segítségével azonnal átlátható a jelenlegi akciós kínálat a referensek számára. Önnek csak hátra kell dőlnie, és élveznie a weblapjának frissülését, percről-percre. Automatikusan, azonnal.

Az adatbázisból Ön választhatja ki, hogy melyik útkínálat kerüljön ki frissítve a weboldalára. Kiszűrheti egyes irodák kínálatát.  Persze, ekkora kínálattal weboldalán talán kedvet kap újabb tour-operátorokkal is szerződést kötni... A lehetőség az Öné! Az utazási irodák felsorolásának listáját elküldjük érdeklődésre. 

Integrált, online foglalási rendszer

A TravelMax-szal a foglalás a weben gyerekjáték. Minden út minden indulási dátuma lefoglalható, áttekinthető, kalkulált árakkal. Az Ön weblapján a foglalás Önhöz fut be. A rendszer könnyen kereshető formában tárolja az online foglalásokat, elősegíti a foglalások gyors visszaigazolását.


Egyedi weboldal design

A TravelMax-szal nem célunk hogy az utazási irodák egyforma, szürke weboldal- megjelenést kapjanak. A rendszer teljes szabadságot kínál az Ön irodájának megjelenítésére, így egyedi, arculathoz illeszkedő látványt valósíthat meg. Designereink nagy kreatív tervezési tapasztalattal mindig segítenek megteremteni az iroda önálló webes arculatát.
Ugyanez igaz az útkínálat megjelenítésére is. Miért lenne jó ha, minden utazási iroda azonosan nézne ki?  Felkészült grafikusunk várja az egyedi ötleteket is.
 


Utazási Ajánlatok Adatbázis

Csupán az utazási ajánlatok adatbázisára van szüksége?

XML alapú átvételt is tudunk biztosítani, vagy iframe beépítéshez adatokat is tudunk adni.

Ön saját árualapú utakat szeretne megosztani az adatbázissal?

Küldjön nekünk e-mail-t  és mérlegeljük az utak hogyan kerülhetnek be adatbázisba. Elsősorban külföldi ajánlatokat várunk.

Ön saját szervezésű utakat szeretne tovább adni Partnereinek?

Amennyiben az ajánlatok megtalálhatóak a TravelMax rendszerében, tudunk XML alapú exportot is készíteni.

Keressen bennünket, és megtaláljuk Önnek a legjobb Partner programot utazási irodája részére.

Részletek a csomagok menü pont alatt olvashatóak!
 
 
További alapszolgáltatások

Az alábbi extrafunkciókat már a TravelMax Instant csomagban is megtalálja:
Webhosting
A TravelMax-szal készült weboldalakhoz nem tartozik semmilyen külön költség. A havi adatbázis elérés díja tartalmazza a weboldal kiszolgálását, biztonságos szerver biztosítását is. Ha eddig ezekért külön fizetett, mostantól nem kell! Az előfizetéshez a domain név (webcím) tárolása is ingyenes. Természetesen segítünk a domain név regisztrációban is.
 
E-mail hosting
Rendszerünk alkalmas az e-mail postafiókok kiszolgálására is. A TravelMax-szal tetszőleges számú postafiókot nyithat, változtathat meg - külön díj nélkül. Szeretne minden kollégának külön e-mail címet? Legyen még központi cím, rendelési cím, visszaigazolási cím (info@ rendeles@ foglalas@stb..) is? Nem gond. Sőt, egyes estekben, egy e-mail igény szerint több helyre is megérkezhet pl. ajánlat-,információkéréshez.
 
Webes e-mail elérés
Üzleti út, nyaralás, hétvége?
Kapcsolódjon ki - és maradjon kapcsolatban!
Bárhol is tartózkodik a világban, webes felületről bármikor elérhető levelezése mailbox szolgáltatásunkkal.
 
Összetett keresési lehetőség
A weboldalára látogató utas számos paraméter alapján részletesen is kereshet az útadatbázisban. Pl: akciós, indulás dátuma, időtartam, desztináció, úttípus, esemény/ünnep, utazás módja, ...
Az irodájába látogató utasnak mostantól nyugodtan mondhatja: minden utazási igényét ki tudja elégíteni. A referensek pillanatok alatt legyűjthetik az elképzelések szerinti utat.Sőt a rendszerből még levelezéstől független e-mailt is küldhet.

 
Napi valutaárfolyamok és valutaváltó
Szeretné tudni hogy áll az indiai rúpiai árfolyama? Vagy csak az Euro napi árfolyama érdekli. A TravelMax-ban természetesen ezt is megtalálja, valutaváltó alkalmazással együtt. Az egyszerűség kedvéért.
 
 
Látogatottsági google analytics statisztika
A weboldalának forgalmát folyamatosan nyomon követheti (24 órás frissítéssel) az Ön jelszavas adminisztrációs felületén.
Hirdetése futott? Most megtudhatja mennyire volt eredményes.
 
Alapadatok módosíthatósága
Az iroda alapadatait házon belül módosíthatja már az Instant rendszerben is. A TravelMax a TravelMax CMS tartalom-menedzsment rendszert használja, amely teljes szabadságot nyújt a weboldalának szerkesztésében, szövegszerkesztői ismeretek mellett.

Online repülőjegy/hotel foglalás, fapados járatokról információk
A TravelMax-hoz integrálható online repülőjegy foglalási modul is. A Worldspan felhasználók közvetlenül használhatják a rendszert, míg a a Worldspan-nel nem szerződött irodák közvetítő irodán keresztül teljesíthetik az online foglalásokat. A repülőjegy modulban a legtöbb légitársaság árai megtalálhatóak.
A fapados légitársaságok új kihívást, és új lehetőséget is kínálnak. Rendszerünkben elérhetőek a magyarországi működésű fapados társaságok kiemelt ajánlatai, desztináció és információi.

Biztonsági mentés
Minden weboldalról folyamatosan készül biztonsági mentés, így hiba esetén az Ön weboldala pár óra alatt újból működni fog.

 
Kiegészítő szolgáltatások
 
A TravelMax rendszer 3 féle csomagban érhető el. Az egyes csomagok részletes tartalmát és a különbségeket a Csomagok menü alatt olvashat el bővebben.  
Az alábbi extra funkciók a TravelMax Standard és Pro változatában találhatóak meg:
 
Tartalom-menedzsment rendszer
A TravelMax a TravelMax CMS tartalom-menedzsment rendszert használja, ez biztosítja a teljes szerkesztési szabadságot a weboldal frissítésében. Nem csupán a szövegcsere megoldott, de feltölthet, átméretezhet képeket; táblázatokat készíthet a megszokott módszerekkel, vagy akár importálhat is Excelből adatokat.
Speciális lehetőségek is elérhetőek, mint pl. fájlok feltöltése a weboldalra (pl. videó, kitölthető formanyomtatvány), egyes tartalmak időleges tiltása (levétele) a weboldalról, vagy előre megszerkesztett tartalom időzített publikálása az Ön weboldalára (pl. lejárt ajánlatok automatikus levételéhez, ünnepi nyitva tartás, időszakos ajánlatok, ...)
Szükséges ehhez webszerkesztői tudás?
Nem. Csupán alapvető szövegszerkesztői ismereteket várunk el, és mindent megtanítunk a helyszíni oktatás során.
 
 


A saját tartalmak szerkesztésében teljes szabadságot ad a rendszer.
A menüsor jól ismert a szöveg- és táblázatkezelő szoftverekből.

 
Saját útkínálat felvitele
Sok iroda rendelkezik saját útkínálattal, legyen az egy alkalmi kínálat egy különösen jól ismert desztinációra, vagy komplett katalógust megtöltő kínálat lista. A TravelMax-szal elkészítheti saját ajánlatait weboldalára, kiemelt helyen, önálló menüpontként kínálhatja utasainak. A szerkesztést a tartalom-menedzsment rendszer nem csak leegyszerűsíti, de sablonok használatával professzionális külsőt is ad.
Természetesen nem csak saját útkínálat, hanem tetszőleges weboldal is szerkeszthető a rendszerrel. Szeretné tájékoztatni utasait egy különösen kedvező lehetőségről? Most megteheti.
Egy út feltöltése 2 perc - 20 perc alatt is elkészíthető bonyolultságtól függően.

CRM rendszer kereső + email küldési lehetőség
Az útadatbázisban kapott találatokat, független a levelezésétől értesítő és saját tartalom hozzáfűzése mellett kiküldheti akár több címre is, természetesen a kiküldés a saját levelezésben is látszódik.
 
Hirdetősáv használata
A weboldalán elhelyezhet figyelemfelkeltő hirdetőcsíkokat (banner).
A TravelMax-hoz folyamatosan készítünk hirdetősávokat, több tour-operátor legjobb ajánlataiból válogatva.
Ha ezek mégsem tetszenének, 8 db-os mintakészletből választhat, melyek szövegét Ön határozza meg - vagy akár ki is kapcsolhatja.
 
Terméktámogatás
Elakadt a rendszer használatában, és nem szeretné a részletes segítséget böngészni? Gyorsan kellene egy új e-mail cím? Szabadságon van egy kolléga, és sürgősen módosítani kellene valamit a weboldalán? Új gépéhez nem tudja hogyan állítsa be a levelezést?
Nem probléma. Csapatunk folyamatos support-ot (terméktámogatás) nyújt partnereinknek. A felmerülő kérdéseket általában azonnal megoldjuk.
 
Online regisztráció
Internetes látogatói regisztrálhatnak a weboldalán. A regisztrációs adatbázis elérhető az Ön jelszavas adminisztrációs oldaláról, alkalmas direkt mail, fax, e-mail vagy telemarketing kampányok folytatásához. Vagy egyszerűen csak törzsutas adatbázis építéséhez.
 
Hírlevél Törzsutas adatbázis
Biztosan ismeri a marketing alaptörvényt:
"Egy új vevő megszerzése 10x annyi erőfeszítésbe kerül, mint egy elégedett vevőt újból vásárlásra késztetni. "
A törzsutas adatbázis alkalmazás része a TravelMax-nak. Segítségével gyorsan, hatékonyan, leválogathatóan készíthet törzsutasairól adatbázist. A rendszerből lekérhetők olyan marketinget segítő lehetőségek is, mint pl. utolsó ügyfél kontaktus, kiküldött ismertetők, eddigi utazások, ...
 
Biztonsági mentés a saját útkínálatról
Arra törekszünk, hogy minden partnerünkkel hosszútávú, jó kapcsolatot alakítsunk ki. Ehhez azonban elengedhetetlen a biztonság - annak a biztonsága, hogy ha Ön elégedetlen lenne szolgáltatásunkkal, lehetősége van elkészített ajánlatait, adatait máshol felhasználni.
Ennek érdekében a weboldal tartalmáról és designjáról, biztonsági mentést készítünk kérésre.  A bizalom kedvéért. A feltöltött utakat XML formátumban is generálni tudjuk.
 
 
E-mail Hírlevél rendszer

A grafikus, igényes tartalommal elkészített e-mail hírlevelek fontos részét képezik a hatékony és olcsó marketing kommunikációnak. A hírlevél küldhető törzsutasoknak, a törzsutas adatbázis kiválasztott rétegének vagy akár partnereknek is. A hírlevél szerkesztése házon belül megoldható a tartalom menedzsment rendszerünkkel.
 
Azoknak is van tippünk, akik tényleg egy percet sem akarnak dolgozni a weboldaluk frissítésével. A Hírlevél rendszer képes automatikusan kiküldeni a kiválasztott tour-operátorok és desztinációk legfrissebb akcióit, adott rendszerességgel, az előzetesen megadott törzsutas listának. Kérésre több hírlevél sablont is beállíthatunk a modulhoz.
 
A hírlevél rendszer a TravelMax önálló modulja.


Hogyan érhető el a TravelMax?

Ha már rendelkezik  saját weboldallal:

Amennyiben rendelkezik saját weboldallal akár 2 nap alatt integráljuk a TravelMax rendszer kiválasztott csomagját, melynek segítségével a weboldala automatikusan át tudja venni adatbázisunkat. Ezáltal nincs több időigényes weboldal szerkesztés, az mindig friss és aktuális ajánlatokat fog tartalmazni. Használja ki a felszabadult munkaerőt más területen!
 
 
Ha még nem rendelkezik weboldallal:
 
A TravelMax rendszerhez cégünk teljes körű webszolgáltatást kínál. Többféle csomagban, egyedi igények szerint elkészítjük weboldalát - tervezés, grafika, kivitelezés, domain név regisztráció, webhosting, e-mail.
A weblap további szerkesztése, frissítése megoldott - az oldal mindig friss és aktuális ajánlatokat fog tartalmazni. Mindezek mellett élvezhetik a teljes weboldal - így a menürendszer, saját utazási ajánlatok, akciók, bemutatkozás, stb.- korlátozás nélküli szerkesztése nyújtotta kiemelt előnyöket. Már 0 Ft induló költséggel is!


Megbízható, stabil partner
 
A TRAVELMAX Magyarország Kft. (ALEPH csoport tagja) sok éves tapasztalattal rendelkezik a webfejlesztés területén. Több mint 50 utazási iroda használja nagy megelégedéssel, kifejezetten az utaztatási ágazat igényei szerint kialakított weblap rendszerünket. Munkatársaink képzett és szakmabeli kollégák.

A legjelentősebb utazási iroda webfejlesztési tapasztalat és a bizonyított rendszer megbízhatóság mellett bennünk proaktív partnerre talál. Az elmúlt 2 évben több mint 20 utazási irodának segítettünk pályázatok megírásában és elnyerésében, 90% feletti siker rátával. Folyamatosan figyeljük a pályázatokat, tájékoztatjuk partnereinket a lehetőségekről. Az eddigi sikeres pályázatok között megtalálható több kiíró is, így a Széchenyi Vállalkozásfejlesztő Program, a Magyar Turizmus Rt. vagy a Gazdasági Minisztérium EU-s (GVOP) pályázatai. Az elnyert vissza nem térítendő támogatások összege 300.000 - 120.000.000 Ft volt.

Csomag kínálatunk

A TravelMax Lite csomag elérhetővé teszi a legkisebb utazási irodáknak is a napi frissítésű XML alapú utazási ajánlatokat, teljesen egyedi önálló oldalként, vagy akár iframe beépítéssel.
A TravelMax Instant célja hogy a viszonteladó irodák rendkívül költséghatékonyan jussanak hozzá a teljes ajánlat adatbázishoz és a profi webes megjelenéshez.
A TravelMax Standard elérhetővé teszi a teljes ajánlat adatbázist, és lehetőséget nyújt a házon belüli, saját ajánlat szerkesztésre is.
A TravelMax Pro korlátozásmentes saját ajánlat szerkesztést és megjelenítést kínál, az átvehető teljes ajánlat adatbázis mellett.
A TravelMax Platinum legújabb fejlesztések és modern reszponzív megjelenítés mellett mindent tartalmaz, amit a többi csomagunk.

Szolgáltatásaink

 • Nyomtatott katalógus tervezése és kivitelezése
  • Vállaljuk weboldala mellé vagy akár külön is katalógusa elkészítését.
 • Interaktív, internetes katalógus készítése
  • Költséghatékony megjelenítés a weboldalán.
 • Banner készítés
  • Saját weboldalán mozgó vagy statikus hirdetés készítése.
 • Hirdetés készítés
  • Magazinokban, újságokban megjelenő hirdetés.
 • Arculat tervezés
  • Logótól a borítékon át a teljes arculat tervezéséig vállalunk mindent!
 • Molinó, cégtábla tervezés, kivitelezés
  • Amire csak szüksége lehet az irodája arculatának kialakításában..

Lépjen kapcsolatba

Skype
Skype My status