Partnerek

Bemutatkozás

TravelMax - utazásban maximum!

Több mint 80-90 tour-operátor utazási ajánlata az Ön weboldalán.
Folyamatosan frissülő last-minute és egyéb útkínálat, ahol a frissítés a mi gondunk. Utasai szinte a teljes hazai útkínálatból válogathatnak, mindezt az Ön arculatához illeszkedő webdesignnal. Felkészült Helpdesk csapattal, munkaidőben.

Mi az a TravelMax? 

A TravelMax célzottan az utazási irodáknak kialakított weblap rendszer, amely számos szolgáltatást kínál az utazási irodáknak. Mindezt elérhető árakon.

Automatikusan frissülő út adatbázis 

A TravelMax az egyik legnagyobb utazási ajánlatokat tartalmazó adatbázis. Több, mint 85 tour-operátor út- és last-minute kínálatát dolgozza fel. Az adatbázis a lehető legfrissebb, munkatársaink folyamatosan frissítik a kínálatot. Az utazási irodáknak ezt az adatbázist tesszük elérhetővé, saját weboldalukon keresztül.

Szolgáltatásaink

Nyomtatott katalógus tervezése és kivitelezése
Interaktív, internetes katalógus készítése
Költséghatékony megjelenítés.
Banner készítés
Saját weboldalán mozgó vagy statikus hirdetés készítése.
Hirdetés készítés
Magazinokban, újságokban megjelenő hirdetés.
Arculat tervezés
Logótól a borítékon át a teljes arculat tervezéséig vállalunk
Molinó, cégtábla tervezés, kivitelezés

Csomag kínálatunk

TravelMax Instant
A TravelMax Instant célja hogy a viszonteladó irodák rendkívül költséghatékonyan jussanak hozzá a teljes ajánlat adatbázishoz és a profi webes megjelenéshez.
TravelMax Standard
A TravelMax Standard elérhetővé teszi a teljes ajánlat adatbázist, és lehetőséget nyújt a házon belüli, saját ajánlat szerkesztésre is.
TravelMax Pro
A TravelMax Pro korlátozásmentes saját ajánlat szerkesztést és megjelenítést kínál, az átvehető teljes ajánlat adatbázis mellett.
TravelMax Pro
A TravelMax Platinum legújabb fejlesztések és modern reszponzív megjelenítés mellett mindent tartalmaz, amit a többi csomagunk.

Instant sablanok