Bemutatkozunk

A TRAVELMAX Magyarország Kft. és jogelődjei 1999-től teljes körű interaktív szolgáltatásokat nyújtó ügynökségként áll ügyfelei rendelkezésére. Kulcs kompetenciáink az internet alapú szoftver megoldások és multimédia fejlesztés. 16 fős tanácsadói és produkciós csapatunk több mint 10 év tapasztalattal rendelkezik fő szolgáltatási területeinken.

Szolgáltatásainkat 3 fő szektornak kínáljuk:


Vállalati megoldások

Vállalati üzletágunk komplett nagyvállalati megoldásokat és interaktív reklámügynökségi szolgáltatásokat kínál, így vállalati portálok fejlesztése és üzemeltetése, multimédia prezentációk és CD-k, DVD-k kivitelezése, érintőképernyős rendszerek fejlesztése, online reklámkampányok kivitelezése.
Elsősorban a vállalati igények kiszolgálására készült az TravelMax CMS tartalom-menedzsment rendszer, amely a nagy információtartalommal bíró portálok menedzselését könnyíti meg.

Ügyfeleink között számos nagyvállalat megtalálható, többek között az Aegon, Baumax-x, Bosch csoport, British American Tobacco, Credit Suisse, Egis, Gauloises, Honda Hungary, Legrand, Lilly Hungária, L'Oréal Magyarország, Mercedes-Benz Mo., Procter&Gamble Magyarország, Szerencsejáték Zrt., Tesco Magyarország, Unilever, Vegyépszer, Zwack Unicum Rt., ...


Utaztatási ágazat

Az utaztatási ágazat kiemelt fontosságú területünk. A TravelMax rendszer ötvözi a TravelMax CMS rendszer sok éves fejlesztési tapasztalatait és a nagyméretű útadatbázis kínálatát.
Több mint 130 utazási iroda használja jelenleg is a kifejezetten az utaztatási ágazat igényei szerint kialakított weblap rendszerünket. Országos lefedettséggel.Kis- és középvállalkozások

A KKV-k részére széles körű interaktív szolgáltatásokat nyújtunk.

Kiemelt szolgáltatásaink:

TravelMax CMS - KKV rendszer kisvállalati weblap megoldás
TravelMax e-Biz - webshop rendszer
TravelMax EPR - vállalatirányítási rendszer kis- és középvállalkozásoknak


Cégünk minden ügyfelünknek segít a költséghatékony marketing kommunikációban. Szolgáltatási körünk grafikai tervezés, nyomdai produkció, reklámeszköz tervezés, médiafoglalás és vonal alatti kampányok tervezése és kivitelezése.

Csomag kínálatunk

A TravelMax Lite csomag elérhetővé teszi a legkisebb utazási irodáknak is a napi frissítésű XML alapú utazási ajánlatokat, teljesen egyedi önálló oldalként, vagy akár iframe beépítéssel.
A TravelMax Instant célja hogy a viszonteladó irodák rendkívül költséghatékonyan jussanak hozzá a teljes ajánlat adatbázishoz és a profi webes megjelenéshez.
A TravelMax Standard elérhetővé teszi a teljes ajánlat adatbázist, és lehetőséget nyújt a házon belüli, saját ajánlat szerkesztésre is.
A TravelMax Pro korlátozásmentes saját ajánlat szerkesztést és megjelenítést kínál, az átvehető teljes ajánlat adatbázis mellett.
A TravelMax Platinum legújabb fejlesztések és modern reszponzív megjelenítés mellett mindent tartalmaz, amit a többi csomagunk.

Szolgáltatásaink

 • Nyomtatott katalógus tervezése és kivitelezése
  • Vállaljuk weboldala mellé vagy akár külön is katalógusa elkészítését.
 • Interaktív, internetes katalógus készítése
  • Költséghatékony megjelenítés a weboldalán.
 • Banner készítés
  • Saját weboldalán mozgó vagy statikus hirdetés készítése.
 • Hirdetés készítés
  • Magazinokban, újságokban megjelenő hirdetés.
 • Arculat tervezés
  • Logótól a borítékon át a teljes arculat tervezéséig vállalunk mindent!
 • Molinó, cégtábla tervezés, kivitelezés
  • Amire csak szüksége lehet az irodája arculatának kialakításában..

Lépjen kapcsolatba

Skype
Skype My status